oblouk

Každá koruna se počítá: Pomáháme seniorům ušetřit za plyn

Každá koruna se počítá: Pomáháme seniorům ušetřit za plyn

Patnáct měsíců. Tak dlouho se v České republice potýkáme s pandemií koronaviru, při které bylo více než kdy jindy potřeba lidské sounáležitosti a solidarity. Dopady toto onemocnění totiž nemělo jen na ty, kteří jím onemocněli, ale bez nadsázky lze říct, že se poslední rok nějakým způsobem podepsal na každém z nás.

Dopady pandemie

Pomineme-li dlouhodobé zdravotní následky, o kterých hovoří drtivá většina těch, kteří toto onemocnění prodělali, zmínit musíme i ekonomické dopady.

Ohroženou skupinou jsou i senioři

Pandemie se tak dotýká i těch, kterých by se za jiných okolností dotknout nemusela, a to právě probíhajícím zdražováním. Ohroženou skupinou jsou i senioři, kteří sice před více jak půl rokem obdrželi od státu jednorázový příspěvek ve výši 5000 Kč, ten však ve většině případů padl na výdaje spojené s Vánoci. Je tak potřeba hledat jiné způsoby, jak jim pomoci.

Proto jsme v Lama Energy oslovili naše starší zákazníky a během pandemie koronaviru jsme jim zaslali dodatky s individuálním cenovým ujednáním. Díky tomu mohli senioři snížit výdaje za plyn a této možnosti využila skoro polovina z nich.

Jsme rádi, že jsme mohli tímto způsobem pomoci a věříme, že společně překonáme všechny možné krize, které nás v budoucnu mohou čekat.

doublearrow zpět na výpis novinek